Meer resultaten voor quad rijden met kinderen

 
quad rijden met kinderen
Quadrijden voor kinderen.
Even lekker Crossen op de quad piste met de Kinderen al vanaf 950, pp. De kinderen genieten ieder moment op onze super stoere Kinder quads. We hebben allerlei leuke programma's' in het Hulsbeek met quadrijden voor kinderen en tieners. Al deze programma's' doen we met onze stoere 50cc kids quads.
Kinderfeestjes.
Onze begeleider zal het quad buggyrijden steeds wat spannender maken door andere delen van het parcours te gebruiken en wisselende opdrachtjes mee te geven. Het laatste deel van het feestje mogen de kinderen vrij rijden. Wilt u meer informatie of reserveren, belt u dan met 06 5157 8638.
Offroad Quadrijden bij ActionPlanet.
Ook leuk voor personeels en familiefeestjes. Laaglandersluisweg 12 1981LS Velsen Zuid. Toon op kaart. Telefoon 023 5392650. Open op basis van reservering. Heb je een vraag? Meest gestelde vragen. Stel jouw vraag via het contactformulier. Deel deze pagina. Contact met ANWB.
quad rijden TeamBiesbosch.
Dit kunnen de kinderen zelf aangeven. Tijdens het kinderfeestje kan het quad rijden worden gecombineerd met vele andere activiteiten. Wacht dacht u bijvoorbeeld van het outdoor lasergame, het klimmen en klauteren over onze survivalbanen en het bouwen van een stevig vlot!
Kinderquads Quad voor rijden een voor bijzonder kinderen uitje Camel of Events verjaardag Bedrijfs Adventure en Events. teamuitjes met bijvoorbeeld Quads, 4x4 autos, Segway en Powerturns.
Of een groot familiefeest waar de kids ook actief vermaakt mogen worden? Camel Events biedt u naast het gewone quad rijden ook de mogelijkheid voor kinderen om op uw locatie niet de openbare weg te rijden met een kinder quad of een kinder kart.
Quadrijden Zandhappen op Watergoed.
Een garantie voor je veiligheid! Kortom: op Watergoed krijg je de beste prijs/ kwaliteitsverhouding. Onze arrangementen met Quadrijden. Onderstaand vind je onze arrangementen met Quadrijden. Leuk, inspannend en te gek om te doen. Take your pick! Vanaf 30, excl. 1 uur snelheid en behendigheid. 1 Quad per 4 deelnemers.

Contacteer ons